DESPRE NOI

Aparatură de Ultimă Generație

Bine ai venit la Mr. Carpet – spalatorie covoare Mures. Avem o experiență de mulți ani în spălarea de covoare, doar că ne-am schimbat imaginea. Sediul nostru, probabil îl cunoști, suntem prezenți pe str. Predeal nr. 86A Târgu Mureș.

Ridicăm și Spălăm covoare

Predare la sediu sau ridicare de la domiciliu

Satisfacție Garantată

Sute de clienți mulțumiți

Folosim Aparatură Profesională

Aparatură automatizată

Ne concentrăm pe calitate

Oferim servicii de calitate în Târgu Mureș și împrejurimi. Spălăm covoare cu aparatură profesională și livrăm în cel mai scurt timp la prețuri mici.

Spălătoria noastră este o afacere 100% de familie unde de-alungul anilor am perfecționat serviciile de spălătorie covoare achiziționând aparatură tot mai performantă și optimizând permanent acest serviciu asftel încât fiecare client să fie mulțumit.

Ne bucurăm că de-alungul anilor am reușit să ne păstrăm personalul cu experiență și de aceea, credem că toate covoarele tale sunt la fel de curate de oricâte ori ajungi la noi. Promitem calitate și datorită folosirii substanețelor ecologice care nu îți afectează sub nicio formă casa, copiii sau animalele.

Ținem mult la serviciile noastre și încercăm să îți oferim servicii prompte, de calitate fără vreo urmă de dezamăgire. Te așteptăm cu drag de oricâte ori ai nevoie de un covor curat, livrat cu rapididate și care să miroase bine.

Familia Mr Carpet

Vezi o parte din săpălătoria noastră

Este doar o parte din „atelierul” nostru de unde toate covoarele sunt sclipitoare.