Tarifele Noastre

Orice variantă alegi, covoarele tale vor fi sclipitoare!

12 lei/mp

Predare la sediul nostru din Tg. Mureș

15 lei/mp

Ridicare și livrare la domiciliu

Calculator

Dorești să știi prețul orientativ?

  Lungime:

  Latime:

  Cost RON:

  Covoarele mai mici de 1mp se consideră 1mp. Covoarele ovale să calculează măsurând cea mai mare lungime și cea mai mare lățime.

  De ce să ne alegi?

  Prețuri mici

  Încercăm să venim în întâmpinarea ta cu cele mai mici prețuri din Târgu Mureș. Reușim acest lucru deoarece deținem aparatură profesională și automatizăm procesul.

  Covoare sclipitoare

  Folosim aparatură profesională, adică covoarele tale vor fi sclipitoare! Aparatura noastră este modernă și am automatizat multe din procesele noastre de curățare.

  Sigur pentru tine, copii sau animale

  Folosim doar detergenti ecologici, solutii de curatare antibacteriene conforme. Soluțiile noastre nu văr dăuna copiilor, sau animalelor din casa ta.

  Parfumarea Covoarelor

  La spalatoria noastra de covoare nu lasam lucrurile la întâmplare. Toate covoarele tale după spălare vor fi parfumate pentru a-ți da starea de bine acasă. Parfumarea este gratuită!

  Avem deschis tot timpul anului

  Datorită aparaturii profesionale, camerei de uscare speciale, putem spăla, curăța și usca covoarele în termen scurt, 48 de ore. Așadar dacă ai urgențe, ne poți contacta!

  Personal cu experiență și vechime

  De-alungul anilor am reușit să ne păstrăm personalul dedicat spălării de covoare și de aceea toate covoarelele sunt spălate de fiecare dată la fel de bine, cu alte cuvinte nu vei avea surprize.