Tarifele Noastre

Orice variantă alegi, covoarele tale vor fi sclipitoare!

De ce să ne alegi?

Folosim doar soluții și substanțe ecologice pentru spălarea covoarelor

Avem grijă ca toate covoarele care ajung la noi să fie sigure pentru tine, copii sau animale. Contactul uman este minimală deoarece aparatura noastra face toată treaba!

Analizăm covoarele astfel încât să știm procedura de lucru, ce substanțe vom folosi și timpul alocat pentru fiecare covor în parte.

În funcție de starea covorului vom aplica metoda de desprăfuire mecanizată.

Deținem mașini de spălat automate care realizează spălarea covoarelor. Există mai multe etape specifice pentru un program de spălare automată: aplicarea detergentului, calcularea automată a cantității de detergent în funcție de murdărie, țesătură și grosime, spălarea cu perii rotative cu presiune constantă și clătirea foarte bine apoi periatul covorului.

Clătirea covoarelor se realizează în trenul de spălare și în centrifugă.

Cu ajutorul aparaturii profesionale – centrifugă profesională asigurăm eliminarea apei în proporție de 95%.  Centrifugarea constantă protejează țesătura și asigură o stoarcere uniformă.

Deținem o încăpere special amenajată la sediun Mr. Carpet – spălătorie covoare Mureș unde atmosfera este controlată cu ajutorul dezumidificatorului profesional. Asigurăm o uscare a covorului de 100% în această încăpere.

Covorul tău este pregătit pentru a fi livrat într-o manieră sclipitoare, îl etichetăm, parfumăm, aspirăm și îl periem pentru o livrare impecabilă.